IL VICOLO RAALTE PIZZARIA EN GRILLROOM RAALTE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 134 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IL Vicolo Raalte Pizzaria en Grillroom Raalte. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2024 om 7:37 Prima ervaring, bezorgtijd volgens planning.
7 apr 2024 om 22:38 Eten was geweldig kapsalon zeer lekker Vriendelijke bezorger
23 mrt 2024 om 16:40 Eten was niet lekker savonds ook gelijk slechte pas na het eten hebben 3/4e van de bestelling weg gegooid . voor mij geen 2e keer
10 mrt 2024 om 19:45 Lekker, voldoende en snelle levering
2 mrt 2024 om 22:00 Zal er om kwart voor 8 zijn was er kwart over acht cola op de pizza
22 feb 2024 om 19:49 Het eten was koud en de cola warm. Bij het overhandigen van de tas viel de bodem er uit. Ik kon dus letterlijk van de vloer eten. De bezorger deed net of hij niets gezien had. Ik krijg de mayonaise niet uit de vloerbedekking. Wat een sof, nooit meer.
20 feb 2024 om 19:40 Eten was ruim een half uur te laat. Kon nog geen sorry voor de vertraging vanaf. Eten ook onder de maat, veel te vet. Helaas ook niet alles opgegeten. Jammer van de ruim € 50,-
4 feb 2024 om 18:49 Het eten was heerlijk was onze eerst keer dat we hier bestelde we gaan het wel vaker doen
31 jan 2024 om 23:31 Het waren geen lekkere pizza’s helaas. Zonde van t geld.
25 jan 2024 om 23:09 Zoals altijd, top!
20 jan 2024 om 16:57 Perfect. Lekkere pizza's
3 jan 2024 om 0:46 Ik bestelde kapsalon doner met salades en friet via Thuisbezorgd, helaas kwam er alleen maar friet bij, geen salades en koud, ik ben teleurgesteld. 3 sterren omdat de pizza's die een paar dagen eerder besteld waren goed waren